+385 91 213 6622

+385 91 737 6311

bib.nekretnine@gmail.com

Cijena na upit (Cijena na upit)

Snižena cijena

Villa se sastoji od suterena,prizemlja i 2 kata.
U suterenu se nalazi višenamjenski prostor sa hidromasažnim bazenom i sunčalištom,te konoba( idelna za vinski podrum) i spremište.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom,kupaonica,1 soba,terasa sa izlazom na sunčalište i bazen površine 30m2,a od kuda je pristup i ljetnjoj kuhinji koja se nalazi u produžetku.
Unutarnjim stubištem idemo na prvi i drugi kat.
Na prvom katu se nalazi spavaći dio gdje se nalaze 3 spavaće sobe,svaka sa svojom kupaonicom i 2 terase,dok se na II katu nalazi veća prostorija gdje previđena kuhinja sa barom,kamin,prostor za zabavu sa izlazom na veliku terasu sa spektakularnim pogledom na more i cijelu Opatiju i okolinu.
Otvoren pogled na more je iz svih prostorija,a villa pruža veliku dozu privatnosti jer je ograđena kamenim zidovima,a druge kuće nisu u blizini,te ne narušavaju privatnost.
Pri gradnji su korišteni kvalitetni materijali i oprema renomiranih proizvođača.
Villa je opremljena integriranim smart home sustavom KNX,tzv pametnim sustavom( grijanje- hlađenje,audio-vizualni sustav, senzorski alarm, videonadzor integrirani su KNX sustav).
U tijeku su završni radovi.
Udaljenost od mora cca 200 metara


Šifra objekta:
iro-1869
Lokacija:
Opatija (51410)
Kvadratura:
300,00 m2
Okućnica:
655,00 m2
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
2024
Udaljenost od mora:
200 m
Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Podrum

Spremište

Video nadzor

Grijanje:

Podno grijanje

Klima

Instalacije:

Voda

Dizalica topline

Kanalizacija

Struja

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".